top of page
_DS13289 (1).jpg

Merellistä kahvilatunnelmaa vuodesta 1983

Café Torpanranta perustettiin Munkkiniemen rantaan vuonna 1983. Kesäisin kahvilan suuri terassi muodostui suosituksi paikaksi ja kokosi runsaasti auringosta ja merestä nauttivia ihmisiä. Talvisin alueen ulkoilijat ja Laajalahden jäällä reippailijat pistäytyivät lämmittelemään kuumien juomien pariin. Asiakaskunta on kasvanut vuosien mittaan ja kahvilaa on laajennettu useaan otteeseen.

Nykyisin Café Torpanranta on moderni, viihtyisä ja suosittu tapaamispaikka, johon tullaan kauempaakin tapaamaan ystäviä ja nauttimaan talon antimista. Myös monet turistit ovat ihastuneet kahvilan tunnelmaan ja maisemiin.

Vastuullisesti kehittäen

Olemme toimineet yli 40 vuotta osana Munkkiniemen yhteisöä ja arvokasta ranta-aluetta ja kehittäneet toimintojamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Valikoimme toimittajiksemme vastuullisuuteen sitoutuneita yrityksiä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia, luomu- ja reilun kaupan tuotteita sekä kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja pyrimme vähentämään hävikkiä mm. ResQ-kumppanuuden avulla.
 
Käyttämästämme sähköstä 100 % on uusiutuvaa sähköä.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaiden tyytyväisyys on toimintamme edellytys ja siksi panostamme jatkuvasti tarjonnan laatuun ja tilojen viihtyvyyteen. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan asiakaspalautteeseen pikaisesti.

_DS12352.jpg
bottom of page