Avoinna

Ma-su 10-19

Salaattiannos valintasi mukaan

Vegaanisia ja luomuvaihtoehtoja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Seuraa meitä somessa!

 

På svenska


Café Torpanranta är beläget vid Munksnäs strand i västra delen av Helsingfors. Tack vare dess vackra läge, är caféet ett mycket populärt besöksställe där hundratals stadsbor och turister kommer under sommaren för att njuta av solen och havet från terassen. Under vintern kan du värma dig inomhus med en varm dryck eller mustig soppa, medan du betraktar skidåkare, skridoskoåkare och vindsurfaren ute på isen. Cafét fungerar även som en lunchrestaurang för affärsfolk och kan även uthyras för privata tillställningar.

 

Här kan ni njuta av en uppfriskande kopp kaffe eller lunchpaus, medan ni betraktar den vackra naturen i omgivningen som ständigt varierar i takt med årstiderna. Vi serverar varierande sallader till sent på kvällen, samt tilltugg, smörgåsar och bakverk under hela dagenslopp. Cafét har fulla alkoholrättigheter och har ett brett sortiment av öl, cider,vin samt varma och kalla drycker. Cafét erbjuder även gratis w-lan för besökare.


Kombinera Café & kultur

Café Torpanranta har ett flertal museum och andra intressanta platser i dess närhet. På gångavstånd från cafét finns museumet av den kända finska arkitekten Alvar Aaltos hem, Gallen-Kallelas museum, Didrichsens konsterverks museum, Urho Kekkonens museum samt Fölisöns öppna museum.

 

Öppningshållnings tider

Café Torpanranta är öppet dagligen året runt, med undantag för Julafton samt Midsommarafton och dag. Öppethållningstiderna står på hemsidan.

 

Historia

Café Torpanranta är byggt år 1983. Byggnaden har utvidgats och renoverats ett antal gånger, och  den senaste renoveringen gjordes år 2013. Cafét har 82 sittplatser inomhus och dess stora terass har 262 sittplatser.
 

Address och kontakinformation

Address: Munksnästranden 2, 00330 Helsingfors, Finland

Telefon: +358 9 484250

E-mail: cafe(at)torpanranta.fi

 

Ta spårvagn nummer 4 från centrum i riktnings mot Munksnäs, och åk med den tills den når ändstationen. Om ni bor på Hilton Fiskartorpet, kan ni promenera trapporna ner till stranden.